Oznámení - návštěva je měřena analytickým programem Google Analytics pro účely měření počtu návštěv na jednotlivých položkách a následně je vyhodnocena efektivita jednotlivých položek. Pokračováním návštěvy souhlasíte s používáním souborů cookies. 

KONTAKTY

Lenka Elfmarková
Holubova 11
703 00
tel: +420 731534080
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Lence Elfmarkové, se sídlem Srbská 268/17, Ostrava - Výškovice, 70030, IČ69223904, zapsaná u Mm Ostravy , Sp.zn. S-SMO/0344358/13ŽÚ, dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala osobní údaje pro vyplnění a zaslání daňového dokladu e-mailem.

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zařazení do databáze pro zasílání online daňových dokladů.

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 760 dní a to za účelem zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat:  poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice                                                    - Česká pošta s.p. Politických vězňů 909/4, Praha 1, 225 99                                                  - PPL CZ s r.o., K Borovému 99, Říčany - Ježlovice, 251 01                                                     - DPD CZ, s r.o., Modletice 135, Říčany u Prahy, 215 01

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů